Martin Štverák
Intervju sa Draganom Jovanov o ishrane i fytoterapiji

Intervju sa Draganom Jovanov o ishrane i fytoterapiji

Dragane moze da kratko odgovoris citaocom, sta za tebe znaci fytoterapija, fytomedicina i ukupno ishrana za ljudi ? Фитомединицата е наука во која се изучуваат лековитите својства на растенијата и представува метод на лекување, одржување и спречување на болести и тегоби…