Martin Štverák

Zásady ochrany osobních údajů

Všeobecné informace

Následující uvádí jednoduchý přehled o tom, co se stane s vašimi osobními údaji při návštěvě našich webových stránek. Osobní informace jsou jakékoli údaje, kterými byste mohli být osobně identifikováni. Podrobné informace o ochraně údajů naleznete v níže uvedených zásadách ochrany osobních údajů.

Sběr dat na našich webových stránkách

Kdo je zodpovědný za shromažďování údajů na těchto stránkách?

Údaje shromážděné na této webové stránce zpracovává provozovatel webových stránek. Kontaktní údaje provozovatele najdete na požadovaném právním upozornění.

Jak shromažďujeme údaje?

Některé údaje se shromažďují, když nám je poskytnete. Mohly by to být například údaje, které zadáte do kontaktního formuláře.

Ostatní data jsou automaticky shromažďována našimi systémy IT při návštěvě webových stránek. Tato data jsou především technického charakteru, například prohlížeč a operační systém, který používáte, při vstupu na stránku. Tato data se shromažďují automaticky, jakmile vstoupíte na naše webové stránky.

Na co používáme vaše údaje?

Část údajů se shromažďuje, aby se zajistilo řádné fungování webových stránek. Jiné údaje lze použít k analýze toho, jak návštěvníci stránky využívají.

Jaká práva máte ohledně vašich údajů?

Máte vždy právo požadovat bezplatně informace o uložených datech, původu, příjemcům a účelu jejich sběru. Máte také právo požadovat, aby byla opravena, zablokována nebo smazána. Pokud máte další otázky týkající se ochrany soukromí a ochrany osobních údajů, můžete nás kdykoli kontaktovat na adrese uvedené v právním upozornění. Můžete také samozřejmě podat stížnost příslušným regulačním orgánům.

Analytics a nástroje třetích stran

Při návštěvě našeho webu mohou být provedeny statistické analýzy vašeho surfování. K tomu dochází především pomocí souborů cookie a analýzy. Analýza chování surfování je obvykle anonymní, tzn. Že z těchto dat nebudeme schopni vás identifikovat. Tuto analýzu můžete napadnout nebo ji zabránit tím, že nebudete používát určité nástroje. Podrobné informace naleznete v následujících zásadách ochrany osobních údajů.

K této analýze můžete vznést námitky. Níže vás budeme informovat o tom, jak využít možnosti v tomto ohledu.

Obecné informace a povinné informace

Ochrana dat

Provozovatelé této webové stránky berou ochranu vašich osobních údajů velmi vážně. Vaše osobní údaje považujeme za důvěrné, v souladu se zákonnými předpisy o ochraně údajů a s těmito zásadami ochrany osobních údajů.

Používáte-li tyto webové stránky, v tom případě budou shromažďovány různé osobní údaje. Osobní informace jsou jakékoli údaje, kterými byste mohli být osobně identifikováni. Tyto zásady ochrany osobních údajů vysvětlují, jaké informace shromažďujeme a na co je používáme. Vysvětluje také, jak a za jakým účelem se to děje.

Upozorňujeme, že data přenášená prostřednictvím internetu (např. Prostřednictvím e-mailové komunikace) mohou být předmětem narušení bezpečnosti. Úplná ochrana dat z přístupu třetích stran není možná.

Oznámení týkající se strany zodpovědné za tuto webovou stránku

Strana odpovědná za zpracování údajů na této webové stránce je:

Martin Štverák 
Loučka 145 
756 44 Loučka u Valašského Meziříčí

E-mail: martin.stverak (zavináč) gmail.com

Zodpovědnou osobou je fyzická nebo právnická osoba, která samostatně nebo společně s ostatními rozhoduje o účelu a způsobu zpracování osobních údajů (jména, e-mailové adresy atd.).

Zrušení vašeho souhlasu se zpracováním vašich dat

Mnoho operací zpracování dat je možné pouze s vaším výslovným souhlasem. Souhlas můžete kdykoli odvolat s budoucím účinkem. Neformální e-mail, který tuto žádost podá, je dostačující. Data zpracovaná před přijetím vašeho požadavku mohou být i nadále legálně zpracovávána.

Právo podávat stížnosti regulačním orgánům

Pokud došlo k porušení právních předpisů v oblasti ochrany údajů, může dotčená osoba podat stížnost příslušným regulačním orgánům. Příslušným regulačním orgánem v záležitostech souvisejících s právními předpisy týkajícími se ochrany údajů je úředník ochrany osobních údajů České republiky, v němž má naše společnost sídlo. Seznam úředníků ochrany údajů a jejich kontaktních údajů naleznete na následujícím odkazu: https://www.uoou.cz/vismo/o_utvar.asp?id_u=10&p1=4818

Právo na přenositelnost dat

Máte právo mít data, která zpracováváme na základě vašeho souhlasu, nebo na základě plnění smlouvy automaticky doručené vám nebo třetí osobě ve standardním, strojově čitelném formátu. Pokud požadujete přímý přenos dat jinému odpovědnému subjektu, bude to možné pouze v technicky proveditelné míře.

Informace, blokování, odstranění

Jak to dovolují zákony, máte právo kdykoli bezplatně získat informace o jakýchkoli vašich osobních údajích, které jsou uloženy, jakož i jejich původu, příjemci a účelu, pro který byly zpracovány. Máte také právo tyto údaje opravit, zablokovat nebo odstranit. Pokud máte další otázky k tématu osobních údajů, můžete se kdykoli obrátit na adresu uvedenou v právním upozornění.

Sběr dat na našich webových stránkách

Cookies

Některé z našich webových stránek používají cookies. Soubory cookie nepoškodí váš počítač a neobsahují žádné viry. Soubory cookie pomáhají učinit naše webové stránky uživatelsky příjemnější, efektivnější a bezpečnější. Cookies jsou malé textové soubory uložené v počítači a uložené v prohlížeči.

Většina souborů cookie, které používáme, jsou tzv. “Session cookies”. Po návštěvě se automaticky odstraní. Ostatní soubory cookie zůstanou v paměti přístroje, dokud je neodstraníte. Tyto soubory cookie umožňují rozpoznat váš prohlížeč při příštím navštívení webu.

Prohlížeč můžete nakonfigurovat, aby vás informoval o používání souborů cookie, abyste mohli případ od případu rozhodnout, zda chcete cookie přijmout nebo odmítnout. Případně může být váš prohlížeč nakonfigurován tak, aby automaticky přijímal soubory cookie za určitých podmínek. Může je také odmítnout, nebo je automaticky smazat při zavírání prohlížeče. Zakázání souborů cookie může omezit funkčnost tohoto webu.

Soubory protokolu serveru

Poskytovatel webových stránek automaticky sbírá a ukládá informace, které váš prohlížeč automaticky nám předává v “souborech protokolu serverů”. Jsou to tyto:

  • Typ prohlížeče a verze prohlížeče
  • Použitý operační systém
  • URL odkazujícího uživatele
  • Název hostitele přístupového počítače
  • Čas požadavku serveru
  • IP adresa

Tato data nebudou spojena s údaji z jiných zdrojů.

Kontaktní formulář

Pokud nám pošlete dotazy prostřednictvím kontaktního formuláře, shromáždíme údaje uvedené ve formuláři, včetně poskytnutých kontaktních údajů, abychom mohli odpovědět na vaše otázky a případné následné otázky. Tyto informace nesdílíme bez vašeho svolení.

Všechny údaje, které zadáte do kontaktní formuláře, tedy zpracujeme pouze s vaším souhlasem. Souhlas můžete kdykoli odvolat. Neformální e-mail, kterým tuto žádost podáte, je dostačující. 

Data, které zadáte v kontaktním formuláři, si uchováme, dokud nepožádáte o jejich vymazání, zrušíte souhlas s jeho ukládáním, nebo pokud účel již nebude potřeba (např. Po splnění Vaší žádosti). Veškerá povinná ustanovení právních předpisů, zejména ustanovení o povinných lhůtách uchovávání údajů, zůstávají tímto ustanovením nedotčena.

Zanechání komentáře na těchto stránkách

Používáte-li funkci komentářů na tomto webu, čas, ve kterém jste vytvořili komentář a vaši e-mailovou adresu, bude uložen spolu s vaším komentářem, stejně jako vaše uživatelské jméno, pokud nezveřejňujete anonymně.

Jak dlouho jsou uloženy komentáře

Komentáře a související údaje (např. Adresa IP) jsou uloženy a zůstanou na našich webových stránkách, dokud nebude obsah komentován úplně smazán, nebo je třeba odstranit komentáře z právních důvodů.

Sociální média

Facebook pluginy (tlačítka Like & Share)

Naše webové stránky obsahují pluginy pro sociální síť Facebook, Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, Kalifornie 94025, USA. Pluginy na Facebooku lze rozpoznat pomocí loga Facebook nebo tlačítka Like na našich stránkách. Přehled pluginů Facebook naleznete na adrese https://developers.facebook.com/docs/plugins/ .

Když navštívíte naši stránku, vytvoří se prostřednictvím pluginu pluginové spojení mezi vaším prohlížečem a serverem Facebook. To umožňuje společnosti Facebook dostávat informace, které jste získali navštívením naší stránky z vaší IP adresy. Vezměte prosím na vědomí, že jako provozovatel těchto stránek nemáme žádné informace o obsahu dat přenášených na Facebook ani o tom, jak společnost Facebook využívá tato data. Další informace naleznete v zásadách ochrany soukromí společnosti Facebook na adrese:
https://www.facebook.com/privacy/explanation .

Pluginy a nástroje

Youtube

Naše webové stránky využívají pluginy z YouTube, které provozuje společnost Google. Provozovatel stránek je společnost YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Pokud navštívíte jednu z našich stránek s pluginem YouTube, je vytvořeno připojení k serverům YouTube. Zde je server YouTube informován o tom, které z našich stránek jste navštívili.

Pokud jste přihlášeni k účtu YouTube, služba YouTube vám umožňuje přiřadit chování prohlížení přímo k osobnímu profilu. Tím se můžete vyhnout odhlášením z účtu YouTube.

Služba YouTube slouží k tomu, aby naše webové stránky přitahovaly. To představuje oprávněný zájem.

Další informace o správě uživatelských údajů naleznete v prohlášení o ochraně údajů YouTube na https://policies.google.com/privacy?hl=cs&gl=cz .

Poskytovatelé platebních služeb

PayPal

Naše webové stránky akceptují platby přes PayPal. Poskytovatelem této služby je PayPal (Europe) S.à.rl & Cie, SCA (22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg.

Pokud vyberete platbu prostřednictvím služby PayPal, poskytnuté údaje o platbách budou poskytnuty PayPal. Máte možnost odvolat svůj souhlas kdykoli s budoucím účinkem. Neovlivňuje zpracování dříve shromážděných údajů.

Tento web používá cookies k dosažení potřebné funkcionality. Dalším jeho použitím s tímto souhlasíte. Více informacíSouhlasím 
654